Σητεια Σεισμοσ / Το Δίκτυο «ΙΣΤΟΣ» συνεχίζει να / Σεισμός 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συνέβη στις 12/10/2021 12:24:03, 45,6χλμ νοτιοανατολικά από σητεία και σε εστιακό βάθος 5,0 χιλιομέτρων.

Ταρακουνήθηκε ολόκληρη η ανατολική κρήτη και τα νησιά του . Μηχανήματα του δήμου σητείας ξεκίνησαν την απομάκρυνση των βράχων από τις κατολισθήσεις που προκάλεσε ο σημερινός μεγάλος σεισμός που . Πανικός προκλήθηκε στη σητεία από τον σεισμό . Ο ισχυρός σεισμός των 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη και έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές. Στη σητεία καταγράφονται τα πρώτα προβλήματα από τον ισχυρό σεισμό που χτύπησε την ανατολική κρήτη με εικόνες από ζημιές σε κατοικίες .

Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, σύμφωνα με το cretalive.gr. 30 χωριά με σοβαρές ζημιές στον
30 χωριά με σοβαρές ζημιές στον from www.hxonews.gr
Αναγνώστης του enikos.gr έστειλε βίντεο από . Ο ισχυρός σεισμός των 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη και έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές. Κατέρρευσε το εκκλησάκι από τον σεισμό. Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, σύμφωνα με το cretalive.gr. Σεισμός 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συνέβη στις 12/10/2021 12:24:03, 45,6χλμ νοτιοανατολικά από σητεία και σε εστιακό βάθος 5,0 χιλιομέτρων. Εργαζόμενοι και πελάτες που βρίσκονταν μέσα στα μαγαζιά πετάχτηκαν έξω με το «χτύπημα» του σεισμού. Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, ενώ και το δημαρχείο έχει εμφανίσει ρωγμές . Ταρακουνήθηκε ολόκληρη η ανατολική κρήτη και τα νησιά του .

Ακόμα και βράχους μετακίνησε ο .

Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, σύμφωνα με το cretalive.gr. Εργαζόμενοι και πελάτες που βρίσκονταν μέσα στα μαγαζιά πετάχτηκαν έξω με το «χτύπημα» του σεισμού. Ο ισχυρός σεισμός των 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη και έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές. Ταρακουνήθηκε ολόκληρη η ανατολική κρήτη και τα νησιά του . Αναγνώστης του enikos.gr έστειλε βίντεο από . Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, ενώ και το δημαρχείο έχει εμφανίσει ρωγμές . Πανικός προκλήθηκε στη σητεία από τον σεισμό . Σεισμός 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συνέβη στις 12/10/2021 12:24:03, 45,6χλμ νοτιοανατολικά από σητεία και σε εστιακό βάθος 5,0 χιλιομέτρων. Στη σητεία καταγράφονται τα πρώτα προβλήματα από τον ισχυρό σεισμό που χτύπησε την ανατολική κρήτη με εικόνες από ζημιές σε κατοικίες . Ακόμα και βράχους μετακίνησε ο . Κατέρρευσε το εκκλησάκι από τον σεισμό. Μηχανήματα του δήμου σητείας ξεκίνησαν την απομάκρυνση των βράχων από τις κατολισθήσεις που προκάλεσε ο σημερινός μεγάλος σεισμός που .

Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, ενώ και το δημαρχείο έχει εμφανίσει ρωγμές . Εργαζόμενοι και πελάτες που βρίσκονταν μέσα στα μαγαζιά πετάχτηκαν έξω με το «χτύπημα» του σεισμού. Σεισμός 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συνέβη στις 12/10/2021 12:24:03, 45,6χλμ νοτιοανατολικά από σητεία και σε εστιακό βάθος 5,0 χιλιομέτρων. Ταρακουνήθηκε ολόκληρη η ανατολική κρήτη και τα νησιά του . Ακόμα και βράχους μετακίνησε ο .

Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, σύμφωνα με το cretalive.gr. Χιονιάς στα Î'όρεια... Καλοκαίρι
Χιονιάς στα Î'όρεια... Καλοκαίρι from www.newsit.gr
Ακόμα και βράχους μετακίνησε ο . Μηχανήματα του δήμου σητείας ξεκίνησαν την απομάκρυνση των βράχων από τις κατολισθήσεις που προκάλεσε ο σημερινός μεγάλος σεισμός που . Κατέρρευσε το εκκλησάκι από τον σεισμό. Ταρακουνήθηκε ολόκληρη η ανατολική κρήτη και τα νησιά του . Ο ισχυρός σεισμός των 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη και έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές. Στη σητεία καταγράφονται τα πρώτα προβλήματα από τον ισχυρό σεισμό που χτύπησε την ανατολική κρήτη με εικόνες από ζημιές σε κατοικίες . Εργαζόμενοι και πελάτες που βρίσκονταν μέσα στα μαγαζιά πετάχτηκαν έξω με το «χτύπημα» του σεισμού. Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Μηχανήματα του δήμου σητείας ξεκίνησαν την απομάκρυνση των βράχων από τις κατολισθήσεις που προκάλεσε ο σημερινός μεγάλος σεισμός που .

Ταρακουνήθηκε ολόκληρη η ανατολική κρήτη και τα νησιά του . Εργαζόμενοι και πελάτες που βρίσκονταν μέσα στα μαγαζιά πετάχτηκαν έξω με το «χτύπημα» του σεισμού. Μηχανήματα του δήμου σητείας ξεκίνησαν την απομάκρυνση των βράχων από τις κατολισθήσεις που προκάλεσε ο σημερινός μεγάλος σεισμός που . Ακόμα και βράχους μετακίνησε ο . Κατέρρευσε το εκκλησάκι από τον σεισμό. Πανικός προκλήθηκε στη σητεία από τον σεισμό . Στη σητεία καταγράφονται τα πρώτα προβλήματα από τον ισχυρό σεισμό που χτύπησε την ανατολική κρήτη με εικόνες από ζημιές σε κατοικίες . Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, σύμφωνα με το cretalive.gr. Αναγνώστης του enikos.gr έστειλε βίντεο από . Σεισμός 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συνέβη στις 12/10/2021 12:24:03, 45,6χλμ νοτιοανατολικά από σητεία και σε εστιακό βάθος 5,0 χιλιομέτρων. Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, ενώ και το δημαρχείο έχει εμφανίσει ρωγμές . Ο ισχυρός σεισμός των 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη και έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές.

Ταρακουνήθηκε ολόκληρη η ανατολική κρήτη και τα νησιά του . Ακόμα και βράχους μετακίνησε ο . Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, ενώ και το δημαρχείο έχει εμφανίσει ρωγμές . Πανικός προκλήθηκε στη σητεία από τον σεισμό . Αναγνώστης του enikos.gr έστειλε βίντεο από .

Ταρακουνήθηκε ολόκληρη η ανατολική κρήτη και τα νησιά του . Super διαγωνισμός από το Toyland Jumbo
Super διαγωνισμός από το Toyland Jumbo from www.hxonews.gr
Κατέρρευσε το εκκλησάκι από τον σεισμό. Ακόμα και βράχους μετακίνησε ο . Ταρακουνήθηκε ολόκληρη η ανατολική κρήτη και τα νησιά του . Αναγνώστης του enikos.gr έστειλε βίντεο από . Μηχανήματα του δήμου σητείας ξεκίνησαν την απομάκρυνση των βράχων από τις κατολισθήσεις που προκάλεσε ο σημερινός μεγάλος σεισμός που . Πανικός προκλήθηκε στη σητεία από τον σεισμό . Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, σύμφωνα με το cretalive.gr. Στη σητεία καταγράφονται τα πρώτα προβλήματα από τον ισχυρό σεισμό που χτύπησε την ανατολική κρήτη με εικόνες από ζημιές σε κατοικίες .

Αναγνώστης του enikos.gr έστειλε βίντεο από .

Εργαζόμενοι και πελάτες που βρίσκονταν μέσα στα μαγαζιά πετάχτηκαν έξω με το «χτύπημα» του σεισμού. Σεισμός 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συνέβη στις 12/10/2021 12:24:03, 45,6χλμ νοτιοανατολικά από σητεία και σε εστιακό βάθος 5,0 χιλιομέτρων. Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, σύμφωνα με το cretalive.gr. Κατέρρευσε το εκκλησάκι από τον σεισμό. Αναγνώστης του enikos.gr έστειλε βίντεο από . Ακόμα και βράχους μετακίνησε ο . Πανικός προκλήθηκε στη σητεία από τον σεισμό . Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, ενώ και το δημαρχείο έχει εμφανίσει ρωγμές . Στη σητεία καταγράφονται τα πρώτα προβλήματα από τον ισχυρό σεισμό που χτύπησε την ανατολική κρήτη με εικόνες από ζημιές σε κατοικίες . Ταρακουνήθηκε ολόκληρη η ανατολική κρήτη και τα νησιά του . Ο ισχυρός σεισμός των 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την κρήτη και έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές. Μηχανήματα του δήμου σητείας ξεκίνησαν την απομάκρυνση των βράχων από τις κατολισθήσεις που προκάλεσε ο σημερινός μεγάλος σεισμός που .

Σητεια Σεισμοσ / Το Î"ίκτυο «ΙΣΤΟΣ» συνεχίζει να / Σεισμός 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συνέβη στις 12/10/2021 12:24:03, 45,6χλμ νοτιοανατολικά από σητεία και σε εστιακό βάθος 5,0 χιλιομέτρων.. Μηχανήματα του δήμου σητείας ξεκίνησαν την απομάκρυνση των βράχων από τις κατολισθήσεις που προκάλεσε ο σημερινός μεγάλος σεισμός που . Εργαζόμενοι και πελάτες που βρίσκονταν μέσα στα μαγαζιά πετάχτηκαν έξω με το «χτύπημα» του σεισμού. Ακόμα και βράχους μετακίνησε ο . Σύμφωνα με τον δήμαρχο σητείας, γιώργο ζερβάκη από την ισχυρή σεισμική δόνηση προκλήθηκαν ζημιές, ενώ και το δημαρχείο έχει εμφανίσει ρωγμές . Κατέρρευσε το εκκλησάκι από τον σεισμό.